ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ευχάριστα νέα - Άμεση κινητοποίηση πολιτών , βρέθηκε η γιαγιά Έλλη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ευχάριστα νέα - Άμεση κινητοποίηση πολιτών , βρέθηκε η γιαγιά Έλλη

Εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα, η 87χρονη Έλλη Μιχαηλίδου που έλειπε από την οικία της στην περιοχή Λυκαβηττού, Λευκωσία, από τις 8.30 το πρωί Κυριακή, 31 Μαΐου.

Στοιχεία και φωτογραφία της είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό της.

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία από πολίτη, η 87χρονη εντοπίστηκε σε περιοχή της Λευκωσίας, από μέλη της Αστυνομίας. Αυτή είναι καλά στην υγεία της και πλέον βρίσκεται με τους οικείους της.

Η Αστυνομία με ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ - Οι προκλήσεις ενόψει βουλευτικών και ο κίνδυνος αποκλεισμού-Ερωτήματα για επιστροφή Παπαδάκη και Ευσταθίου

ΕΔΕΚ - Οι προκλήσεις ενόψει βουλευτικών και ο κίνδυνος αποκλεισμού-Ερωτήματα για επιστροφή Παπαδάκη και Ευσταθίου

Η ΕΔΕΚ βαδίζει προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026 αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της: Την επανένταξή της στο πολιτικό σκηνικό ως σοβαρός και υπολογίσιμος παίκτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE