Ξεκάθαρη σύγκλιση με τους δανειστές βλέπει ο Γ. Βαρουφάκης

Ξεκάθαρη σύγκλιση με τους δανειστές βλέπει ο Γ. Βαρουφάκης

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα καταλήξει σε συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές της, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας Γιάνης Βαρουφάκης, αν και όπως είπε αυτό μπορεί να μην συμβεί στην επόμενη συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Όπως μεταδίδει το Ρόιτερς, ο κ. Βαρουφάκης, μίλησε για σημάδια σύγκλισης και δήλωσε ότι «θα υπάρξει μια συμφωνία, μια συνολική συμφωνία». Αυτό όμως, συνέχισε, «δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup της Παρασκευής».

Πρόσθεσε ότι διαφαίνεται πως υπάρχει ξεκάθαρη σύγκλιση.

Ως προς τις διαπραγματεύσεις, ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας είπε νωρίτερα ότι το ΔΝΤ απαιτούσε την απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, η οποία, πρόσθεσε, έχει ήδη χτυπηθεί από τη βαθιά ύφεση κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE