Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η Γκλάντμπαχ σκαρφάλωσε στην 3η θέση που οδηγεί στο Champions League χάρη στη νίκη της με 4-1 απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου.
Ωστόσο, ο κορονοϊός έχει ως αποτέλεσμα τα άδεια γήπεδα στην Bundesliga και οι παίκτες των Πουλαριών δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιτυχία μαζί με τους φίλους τους.
Ωστόσο, βρήκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο, προκειμένου να δείξουν ότι νιώθουν την παρουσία τους.
Οι παίκτες της Γκλάντμπαχ βρέθηκαν μπροστά από τις κερκίδες του Borrusia-Park, όπου είναι τοποθετημένες εικόνες φιλάθλων της ομάδας, και άρχισαν τα “όλε – όλε”.
Μάλιστα σε εκείνο το σημείο υπήρχε πανό που ανέγραφε “το ποδόσφαιρο χωρίς τους φιλάθλους δεν είναι τίποτα”.
Η ευχάριστη ατμόσφαιρα στην Γκλάντμπαχ είναι διάχυτη, κάτι που φάνηκε από τον τρόπο που ο Μάρκους Τουράμ αποφάσισε να γιορτάσει την πρώτη συμμετοχή του 22χρονου Ντουκουρέ στην Bundesliga.
Συγκεκριμένα πήρε την φανέλα του, την κρέμασε στο σημαιάκι του κόρνερ και την επιδείκνυε. Στη συνέχεια παρέα με τον Πλεά φωτογραφήθηκαν με τη φανέλα.

The post ΚΛΑΜΑ: Οι παίκτες της Γκλάντμπαχ πανηγύρισαν μπροστά στους… ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ οπαδούς! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




