Άδεια για έρευνες μεταξύ Ρόδου, Καρπάθου, Κρήτης και Κύπρου ζητά η TPAO

Άδεια για έρευνες μεταξύ Ρόδου, Καρπάθου, Κρήτης και Κύπρου ζητά η TPAO

Άδεια για έρευνα σε 7 τεμάχια μεταξύ Ρόδου, Καρπάθου και Κρήτης στα δυτικά και Κύπρου στα ανατολικά ζητά η τουρκική κρατική εταιρεία πετρελαίου (ΤΡΑΟ) από τη Γενική Διεύθυνση Μετάλλων και Πετρελαϊκών Εργασιών της Τουρκίας, όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της Τουρκικής Κυβέρνησης στις 30 Μαϊου.

Συγκεκριμένα η ΤΡΑΟ ζητά άδεια για επιπλέον έρευνες για πετρέλαιο σε 7 περιοχές της Μεσογείου με κωδικούς R18, R19, S18, S19 (ανατολικά της Καρπάθου), S16, S17 (μεταξύ Καρπάθου και Κρήτης), Τ18, Τ19, U18, U19 (σε απόσταση 6 ναυτικά μίλια από τα ελληνικά χωρικά ύδατα), Τ16, Τ17, U16, U17 (ανατολικά της Κρήτης) και V18, V19 .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE