Άδεια για έρευνες μεταξύ Ρόδου, Καρπάθου, Κρήτης και Κύπρου ζητά η TPAO

Άδεια για έρευνες μεταξύ Ρόδου, Καρπάθου, Κρήτης και Κύπρου ζητά η TPAO

Άδεια για έρευνα σε 7 τεμάχια μεταξύ Ρόδου, Καρπάθου και Κρήτης στα δυτικά και Κύπρου στα ανατολικά ζητά η τουρκική κρατική εταιρεία πετρελαίου (ΤΡΑΟ) από τη Γενική Διεύθυνση Μετάλλων και Πετρελαϊκών Εργασιών της Τουρκίας, όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της Τουρκικής Κυβέρνησης στις 30 Μαϊου.

Συγκεκριμένα η ΤΡΑΟ ζητά άδεια για επιπλέον έρευνες για πετρέλαιο σε 7 περιοχές της Μεσογείου με κωδικούς R18, R19, S18, S19 (ανατολικά της Καρπάθου), S16, S17 (μεταξύ Καρπάθου και Κρήτης), Τ18, Τ19, U18, U19 (σε απόσταση 6 ναυτικά μίλια από τα ελληνικά χωρικά ύδατα), Τ16, Τ17, U16, U17 (ανατολικά της Κρήτης) και V18, V19 .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE