Κοιν. Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Συζητά την καταπολέμηση της κακοποίησης παιδιών

Κοιν. Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Συζητά την καταπολέμηση της κακοποίησης παιδιών

Η Κοιν. Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συζητά την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Συνέρχεται στις 9.00 η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών Συνέρχεται για να ενημερωθεί σε σχέση με την πορεία εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας.

Η ενημέρωση της Επιτροπής γίνεται έπειτα από πρόταση των Βουλευτών του ΔΗΣΥ Μαριέλλας Αριστείδου, Αννίτας Δημητρίου και Ξένιας Κωνσταντίνου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE