ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Μπαράζ ελέγχων σε χώρους συγκέντρωσης - Καταγγέλθηκαν 3 εστιατόρια

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Μπαράζ ελέγχων σε χώρους συγκέντρωσης - Καταγγέλθηκαν 3 εστιατόρια

Μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με λειτουργούς άλλων Υπηρεσιών, διενήργησαν από τις 6 απόγευμα χθες Κυριακή μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα Δευτέρα, συνολικά 642 ελέγχους σε διάφορα υποστατικά και χώρους συγκέντρωσης του κοινού, σε όλες τις πόλεις, με στόχο την πλήρη συμμόρφωση και εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ καταγγέλθηκαν τρία υποστατικά.

Οι τρεις καταγγελίες αφορούν δύο εστιατόρια στην Λάρνακα και ένα εστιατόριο στην Αμμόχωστο για μη τήρηση αποστάσεων μεταξύ πελατών.
 
Έλεγχος έγινε σε 146 υποστατικά στην Λευκωσία, 72 στην Λεμεσό, 150 υποστατικά στην Λάρνακα, 125 υποστατικά στην Πάφο, 83 στην Αμμόχωστο και 66 στην περιοχή Μόρφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE