Καφέ της Χαράς: Έρχονται Ονόματα έκπληξη αλλά και επιστροφές

Καφέ της Χαράς: Έρχονται Ονόματα έκπληξη αλλά και επιστροφές

Πραγματοποιείται η έναρξη των γυρισμάτων του Καφέ της Χαράς.

Τα επεισόδια που θα γυριστούν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, εμείς θα τα δούμε από το φθινόπωρο.

Σε αυτά τα επεισόδια, λοιπόν, θα δούμε καινούριους ήρωες, νέα πρόσωπα και κάποιες επιστροφές.

Όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου, στον νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς θα δούμε σε guest εμφάνιση τον Ορέστη Τζιόβα, ο οποίος θα συνεργαστεί πρώτη φορά με τον Χάρη Ρώμα.

Επίσης, στο Καφέ της Χαράς θα κάνει guest εμφάνιση – έκπληξη ο Σπύρος Μπιμπίλας και μάλιστα από τα πρώτα επεισόδια.

Μια επιστροφή που περιμέναμε καιρό… Είναι επίσημο, η Σοφία Μουτίδου επιστρέφει στη σειρά, όπως επίσης και η Ευτυχία Φαναριώτη.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE