ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β΄ – Γ΄ Κατηγορία: Πότε ΑΡΧΙΖΟΥΝ τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν και ΠΩΣ θα διεξαχθούν (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Β΄ – Γ΄ Κατηγορία: Πότε ΑΡΧΙΖΟΥΝ τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν και ΠΩΣ θα διεξαχθούν (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ:

“Πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Κατηγορίας 2020 – 2021

Β’ Κατηγορία

Ομόφωνη εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής στο Διοικητικό Συμβούλιο για τα ακόλουθα:

Το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας 2020-2021 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 18 ομάδων και θα αρχίσει στο Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου 2020.

Θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2020/21 θα ισχύει η αυτόματη διαβάθμιση των έξι τελευταίων ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Οι διαβαθμιζόμενες ομάδες θα αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της αμέσως κατώτερης Κατηγορίας (Γ’ Κατηγορία) κατά την αμέσως επόμενη περίοδο.

Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2020/21, θα ισχύει η αυτόματη άνοδος των πρώτων δυο ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης της Β Κατηγορίας στην Α Κατηγορία.

Θα εκδοθεί ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Γ’ Κατηγορία

Ομόφωνη εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής στο Διοικητικό Συμβούλιο για τα ακόλουθα:

Το Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας 2020-2021 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ομάδων και θα αρχίσει στο Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2020. Θα διεξαχθεί σε δύο γύρους.

Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας 2020-21 θα ισχύει η αυτόματη διαβάθμιση των έξι τελευταίων ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Οι διαβαθμιζόμενες ομάδες θα αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της αμέσως κατώτερης Κατηγορίας (Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ) κατά την αμέσως επόμενη περίοδο.

Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας 2020-21 θα ισχύει η αυτόματη άνοδος στη Β’ Κατηγορία των πρώτων δυο ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης της Γ’ Κατηγορίας.

Από την Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ, με το τέλος της ολοκλήρωσης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021, θα ανέλθουν στη Γ’ Κατηγορία δύο ομάδες”.

The post Β΄ – Γ΄ Κατηγορία: Πότε ΑΡΧΙΖΟΥΝ τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν και ΠΩΣ θα διεξαχθούν (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θες να πάρεις το σκυλάκι σου για μπάνιο; Αυτές είναι οι 7 dog-friendly παραλίες - Οι σοβαρές ελλείψεις και οι υποχρεώσεις των ιδιοκτητών

Επαναφέρει τη «σκιώδη κυβέρνηση» ο ΔΗΣΥ: Θωρακίζεται η Αννίτα με συμβούλους - Οι προσωπικές ατζέντες στελεχών

Μαυρίκιος – Ιλάειρα: Γεννητούρια για το αγαπημένο ζεύγος – Ήρθε στον κόσμο η Ιωάννα Μελωδία – Δείτε φωτογραφία

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Αυξημένος ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων» - Προστατεύθηκαν κατοικίες και φωτοβολταϊκό πάρκο

Έκρηξη σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό – Τι δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις



ΥΠΕΣ: Βρισκόμαστε σε μια σημαντική στιγμή στο Κυπριακό

ΥΠΕΣ: Βρισκόμαστε σε μια σημαντική στιγμή στο Κυπριακό

Από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προβαίνει σε στοχευμένες και συγκεκριμένες κινήσεις που θα οδηγήσουν τις δύο πλευρές στον διάλογο, με μοναδική επιδίωξη την εξεύρεση μιας συνολικής λύσης στο κυπριακό ζήτημα, στο πλαίσιο που καθορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, και σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες της Ευρωπαϊκές Ένωσης και το Διεθνές Δίκαιο, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top