Τιμάται η μνήμη Ιακώβου με φιλικό παιχνίδι

Τιμάται η μνήμη Ιακώβου με φιλικό παιχνίδι

Φιλικό παιχνίδι εις μνήμη του προπονητή και ποδοσφαιριστή Πανίκκου Ιακώβου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στο Τσίρειο Στάδιο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει «Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Ομίλου μας θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας την Παρασκευή 24 Απριλίου και ώρα 5:00 μμ στο Τσίρειο Στάδιο στον οποίον θα τιμηθεί μεταθανάτια ο φίλος, δάσκαλος, προπονητής και ποδοσφαιριστής Πανίκκος Ιακώβου.  Ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα του Προέδρου του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ κ. Μαρίνου Ευσταθίου μεταξύ του Ομίλου μας και Επίλεκτης ομάδας αποτελούμενης από πρώην ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου και Ανόρθωσης καθώς και από μέλη της οικογένειας του».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για καλώδιο με Ελλάδα: Τα τρία κύρια σημεία - «Ελπίζω όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό το έργο να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους»

ΠτΔ για καλώδιο με Ελλάδα: Τα τρία κύρια σημεία - «Ελπίζω όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό το έργο να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους»

Η Κυπριακή Δημοκρατία θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE