Να πάει εκ νέου Μόσχα...

Να πάει εκ νέου Μόσχα...

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22/4, 21:45) για τον τέταρτο προημιτελικό της Euroleague και καλείται να επαναλάβει την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του Game 3.

 


Mε τον κόσμο στο πλευρό του και ...φόρα από το παιχνίδι της Δευτέρας (20/4), ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει όσες πιθανότητες του αναλογούν για να ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά απέναντι στην πιο ποιοτική, αλλά όχι άτρωτη όπως αποδείχθηκε, ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη. 

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, αφού κι ο Σλότερ φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε κι η συμμετοχή του θα κριθεί από τον Μαυροβούνιο τεχνικό. Όσο για τον Γκάνι Λαουάλ που ήταν εκτός δωδεκάδας και στα τρια προηγούμενα παιχνίδι, το SDNA σάς έχει αποκαλύψει τί έχει προηγηθεί κι έτσι αναμένεται με ενδιαφέρον το πώς θα τον διαχειριστεί στο τέταρτο παιχνίδι ο Ιβάνοβιτς. Από πλευράς ΤΣΣΚΑ δεν υπάρχει κάτι απρόοπτο, πέραν της γνωστής απουσίας του Βιτάλι Φριτζόν που δεν έχει ταξιδέψει καν στην Ελλάδα. 

Ο Ιβάνοβιτς περιμένει την ΤΣΣΚΑ βελτιωμένη, αφού όπως δήλωσε: «Η ΤΣΣΚΑ θα παίξει σίγουρα θα παίξει καλύτερα κι εμείς πρέπει να βελτιώσουμε τη δική μας άμυνα».

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE