ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γενεθλίου για μεταγραφές: «Είμαστε κοντά σε μια περίπτωση – Θέλουμε να δημιουργήσουμε δυνατή ομάδα»

Γενεθλίου για μεταγραφές: «Είμαστε κοντά σε μια περίπτωση – Θέλουμε να δημιουργήσουμε δυνατή ομάδα»

Η Αριάδνη Γενεθλίου, εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, με δηλώσεις της στον Super Sport Fm 104.0 τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή, χωρίς να κάνει γνωστό οτιδήποτε άλλο.

Αναλυτικά:

Αρχικά: «Είναι μία περίοδος που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα για ποδοσφαιριστές. Εμείς έχουμε αρχίσει τον προγραμματισμό μας και βαδίζουμε στα πλάνα μας. Μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο και ο αγωνιστικός ρυθμός, τουλάχιστον με αυτά τα δεδομένα νιώθουμε ότι κρατάμε ζωντανό το ποδόσφαιρο».

Για τη λήξη της συνεργασίας με τους Χουράδο και Αγκάνοβιτς: «Έχει λήξει το συμβόλαιό τους. Τους ευχαριστήσαμε και επίσημα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Αν θα δουν κι’ άλλοι την πόρτα εξόδου: «Ακόμη είναι οι διαβουλεύσεις των ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση, χωρίς να υπάρχει κάποιο deadline. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα δυνατή και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό. Είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες επιπλέον αποχωρήσεις».

Για τις μεταγραφές: «Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις. Υπάρχει μία περίπτωση που είμαστε πολύ κοντά. Εμείς όπως τονίσαμε εξ’ αρχής θα προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε το ρόστερ μας εκεί που το έχει ανάγκη. Να κρατήσουμε τον βασικό κορμό για να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει και να ενισχυθούμε εκεί που πρέπει».

Για το πότε θα ανακοινωθεί ο Ντούσαν Κέρκεζ: «Υπάρχει συμφωνία, περιμένουμε τα τυπικά».

Για την προετοιμασία: «Τείνουμε προς το να παραμείνουμε στην Κύπρο. Φυσικά ακόμη δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση. Μόλις ξέρουμε σίγουρα θα το ανακοινώσουμε. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Ελπίζουμε να μας ευνοήσει και ο καιρός για να υπάρχουν και οι σωστές συνθήκες».

Aν θα παίξει ρόλο το γεγονός πως Μαΐντεβατς και Ράσο θα δηλωθούν στον κατάλογο Α’: «Ναι, είναι κάτι που γνωρίζουμε και το χειρίζεται ο προπονητής μαζί με τη διοίκηση. Μένουν άλλες δύο θέσεις κενές στον κατάλογο Α’, αυτά είναι τα δεδομένα».

The post Γενεθλίου για μεταγραφές: «Είμαστε κοντά σε μια περίπτωση – Θέλουμε να δημιουργήσουμε δυνατή ομάδα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται

Νέα τραγωδία: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 79χρονος Μιχαλάκης Γεωργίου που παρασύρθηκε από οδηγό ενώ διασταύρωνε

Χειροπέδες σε 41χρονο: Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Καταζητείτο στη Γερμανία για οικονομική απάτη

Υπ.Υγείας: Η τοποθέτηση του για την αναστολή της απεργίας των γιατρών - «Αυτή την στιγμή τα καταφέραμε»

Χειροπέδες σε 41χρονο: Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Καταζητείτο στη Γερμανία για οικονομική απάτη



Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Η τελευταία πράξη της αποστολής της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ φαίνεται ότι γράφτηκε στο Λονδίνο κατά τη συνάντηση που είχε η κα Ολγκίν με τον Ερσίν Τατάρ, η οποία σύμφωνα με κύκλους γύρω από τον κατοχικό ηγέτη είχε την αναμενόμενη κατάληξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top