Μη αναστρέψιμη η κατάσταση με Ντέβι

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση με Ντέβι

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα δει την πόρτα εξόδου από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Αργεντινός είναι από τα «βαριά» συμβόλαιο και δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει το… κασέ του. Περισσότερο, αυτό που ενόχλησε τους γαλαζοκίτρινους ήταν η στάση του ποδοσφαιριστή για αυτό θέλουν να τον «ξεφορτωθούν».

Η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να βρει λύσεις καθώς θα είναι μια μεγάλη ζημιά η αποζημίωση του συμβολαίου του, αν δεν πάρει μεταγραφή ο 31χρονος επιτελικός μέσος. Βολιδοσκοπείται από ομάδες του εξωτερικού και στον ΑΠΟΕΛ θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι για να φύγει με μεταγραφή από τους γαλαζοκίτρινους.

Πάντως, αυτό που βγαίνει προς τα έξω, είναι πως το κλίμα μεταξύ ποδοσφαιριστή και διοίκησης χάλασε εδώ και καιρό, ενώ επίσης η όλη κατάσταση μοιάζει να είναι μη αναστρέψιμη για τον Αργεντινό, λόγω του ότι δεν συμβιβάζεται με τα νέα δεδομένα της ομάδας.

 

The post Μη αναστρέψιμη η κατάσταση με Ντέβι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE