Στο «τραπέζι» η ΑΤΑ – Μαραθώνιες επαφές Χριστοδουλίδη με κοινωνικούς εταίρους
Σε εντατικούς διαλόγους βρίσκεται το Προεδρικό για τον μηχανισμό Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

Όπως πληροφορούμαστε λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης (εκτιμάται ότι έχασε τη ζωή του πριν από περίπου τέσσερις μήνες) δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ενώ έχουν ληφθεί δείγματα DNA τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, τα αποτέλεσμα αναμένεται να ανακοινωθούν την Τετάρτη 3/6 και όπως πληροφορούμαστε θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την ταυτότητα του νεκρού.
Ήδη από συγγενείς ελλειπόντων προσώπων, (που αγνοούνται πέριξ των τεσσάρων μηνών) έχουν ήδη ληφθεί δείγματα και η αυριανή μέρα θα είναι κρίσιμη καθώς θα γνωρίζουν αν πρόκειται για το οικείο τους πρόσωπα.
Να θυμίσουμε ότι η Αστυνομία κατά ένα μεγάλο ποσοστό γνωρίζει την ταυτότητα του θύματος, αφού από επιτόπιες εξετάσεις και σχετικές έρευνες, έχουν παραληφθεί τεκμήρια που «φωτογραφίζουν» συγκεκριμένα ελλείπον πρόσωπο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




