ΚΥΠΡΟΣ

Η χρονιά για αυτήν να τελειώσει 20 του Μάη...

Η χρονιά για αυτήν να τελειώσει 20 του Μάη...

Τα ψέματα τέλειωσαν… Η πιο μεγάλη μέρα για την ΑΕΛ στην τρέχουσα περίοδο (θα ξεκαθαρίσει το βράδυ εάν υπάρχει και άλλη) έφτασε. Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου καλείται να παρουσιαστεί συνεπής και η χρονιά για αυτήν «σώζεται» μονάχα με πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.

 

Η ΑΕΛ υποδέχεται η ώρα 18:00 στο Τσίρειο Στάδιο την ΑΕΚ στα πλαίσια των αγώνων ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου.  Το 2-2 του πρώτου αγώνα, της Μεγάλης Τετάρτης στο ΓΣΖ, μπορεί να έδωσε ελαφρύ προβάδισμα στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, αλλά σε καμία περίπτωση οι «ένοικοι» του αποδυτηρίου της ΑΕΛ δεν παρασύρονται, αλλά παραμένουν σοβαροί, προσγειωμένοι στο στόχο για να βρεθούν στον τελικό της 20ης Μαϊου.

Σε σχέση, φυσικά, με την πρώτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης, ο Χριστάκης Χριστοφόρου έχει περισσότερες επιλογές παικτών στη διάθεση του.  Βέβαια, το πολύ καλό πρόσωπο που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα της 08ης Απριλίου δύσκολα θα φέρουν τον Κύπριο τεχνικό στο να προβαίνει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ.

Ο Φεγκρούς θα είναι κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΛ.  Σαμπού και Μεντί το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των γαλαζοκιτρίνων, με εκ των κορυφαίων του πρώτου ημιτελικού, Ελευθερίου, στο δεξί αμυντικό άκρο και τον Καρλίτος στο αριστερό.  Το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ θα αποτελούν οι Γκουϊντιλεγιέ και Σακέττι, με τον Μπεμπέ πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή.  Ο Σαρδινέρο θα καλύπτει τη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Καλό την αριστερή με το σκόρερ των δύο τερμάτων της ΑΕΛ στο ΓΣΖ, Σέμα, στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ρομέρο είναι στις επιλογές του Χριστάκη Χριστοφόρου για την υπεράσπιση της εστίας της ΑΕΛ.  Ο Σιέλης είναι και αυτός ετοιμοπόλεμος για την άμυνα εάν χρειαστεί, όπως και οι Νικολάου, Σταύρου, Ταγκμπατζούμι, Εντμάρ, Οχένε, για άλλες θέσεις, αλλά όλοι αυτοί λογικά θα είναι στις επιλογές του Κύπριου τεχνικού σε ζήτημα αλλαγής εάν χρειαστεί σύμφωνα με την εξέλιξη που θα έχει ο αγώνας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Αποτροπιασμός στη Χλώρακα: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 26χρονο για βιασμό - Καταζητείται ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Στο κελί για έξι ημέρες ο 48χρονος - Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top