ΠΑΦΟΣ: Ώρες αγωνίας για τους οικείους 33χρονου -Εξαφανισμένος από τις 28 Μαΐου- Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Ώρες αγωνίας για τους οικείους 33χρονου -Εξαφανισμένος από τις 28 Μαΐου- Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε τη φωτογραφία και τα στοιχεία 33χρονου η Αστυνομία τον οποίο και αναζητούν οι οικείοι του

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από την οικία του στην Πάφο, ο πιο κάτω εικονιζόμενος, Vasile Ciprian Balan, 33 χρόνων, από Ρουμανία.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 33χρονος θεάθηκε για τελευταία φορά την περασμένη Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020, στην περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων – Coral Bay – στην επαρχία Πάφου, ενώ τις τελευταίες τρεις μέρες, παρά τις προσπάθειες των οικείων του, δεν στάθηκε δυνατό αυτοί να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE