ΞΕΣΠΑΣΜΑ Τορναρίτη για την υπόθεση Κίκο – «Μια τράμπα που πάει να γίνει…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Τορναρίτη για την υπόθεση Κίκο – «Μια τράμπα που πάει να γίνει…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, ανάρτησε στη σελίδα των φίλων των «μαυροπρασίνων», αυτό του «OLYMPIAKOS NICOSIA group» τα εξής: 

«Αυτό το ομορφόπαιδο θα μπορούσε άνετα να ήταν πολιτικός. Δεν θα παραξενευόμουνα να τον έβλεπα υποψήφιο βουλευτή σε κόμμα της μπανανίας. Ήταν κάποτε και ποδοσφαιριστής μου.

Ένα χαριτωμένο παιδάκι που προσπαθεί άθελα του να βοηθήσει μια τράμπα που πάει να γίνει εις βάρους του Ολυμπιακού με συντελεστές κάποιους μάνατζερ μικροαπατεώνες…

Αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό είναι όλα τακτοποιημένα εκτός από 4 ποδοσφαιριστές του ίδιου μάνατζερ δύο εκ των όποιων αύριο μάλλον θα επέλθει συμφωνία.

Το γεγονός να μιλά κάποιος και μάλιστα δημόσια γνωρίζοντας την μισή ιστορία είναι ένα τραγικό λάθος που χαρακτηρίζει την ανωριμότητα και στα Κυπριακά (πελλοκοπελλούι).

Και για να τελειώνουμε ο ποδοσφαιριστής Κίκο με βάση τις προκαταβολές που πήρε είναι πληρωμένος και τον Μάρτιο.

Δια τον λόγο ότι έχει συμβόλαιο και του χρόνου τον συνάντησα προσωπικά την 22 Μαΐου παρουσία 6 ατόμων και συμφωνήσαμε να τον ξανά πληρώσω τον Φεβ και τον Μάρτιο έτσι ώστε να πάει να πληρώσει τα ενοίκια του διαμερίσματος που έμενε όπου χρωστά €5600. Σημειώστε ότι για τα ενοίκια πήρε μπροστά €10000.

Μας είπε θα πάει και να έρθει να πάρει της επιταγές από τον Ολυμπιακό να τις υπογράψει από πίσω και να τις δώσουμε στα ενοίκια που χρωστά.
Αντί να έρθει να πάρει τις επιταγές του ο ΝΕΟΣ μάνατζερ του ο Βασκονσέλλο συνεργάτης άλλου γνωστού μάνατζερ έβαλε τον Δικηγόρο του ΠΑΣΠ να μας στείλει επιστολή τερματισμού ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τον παίκτη σε όλες τις Κυπριακές ομάδες.

Σημειώστε πως για το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κικο του χρόνου στον Ολυμπιακό έχουν πάρει καποιοι μάνατζερ μεγάλο χρηματικό ποσό από τον Ολυμπιακό!!!

Ε λοιπόν σας λέω πως

«Έχει μεγαλύτερο κτήνος που τον Γάρο»…

Συμπεράσματα σε σας».

 

The post ΞΕΣΠΑΣΜΑ Τορναρίτη για την υπόθεση Κίκο – «Μια τράμπα που πάει να γίνει…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE