ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει το ΑΚΕΛ: «Μη δεοντολογική η κάλυψη του ΡΙΚ»

Επιμένει το ΑΚΕΛ: «Μη δεοντολογική η κάλυψη του ΡΙΚ»

Λυπούμαστε γιατί αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε δημόσια για το θέμα της μη δεοντολογικής κάλυψης από μέρους του ΡΙΚ όλων των πολιτικών δυνάμεων, αναφέρει η δήλωση του κόμματος της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα χθες, επέτειο του πραξικοπήματος της Χούντας των Αθηνών, το ΡΙΚ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, σε τρία ολόκληρα λεπτά αναφοράς στο θέμα, βρήκε χρόνο να αναφερθεί μόνο στην ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, σημειώνει η ανακοίνωση. Αποτελεί το γεγονός ότι και πάλι το ΡΙΚ επέλεξε να εξαφανίσει την ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, σύμφωνα με την ανακοίνωση, όπως και άλλων κομμάτων. Ιδιαίτερα δε, για το λόγο ότι το ΑΚΕΛ έχει πρωτοπορήσει ιστορικά στους αγώνες ενάντια στη Χούντα και τα εδώ φερέφωνα της, καταλήγει η ανακοίνωση.

Αυτές οι αντιδεοντολογικές και μη αντικειμενικές συμπεριφορές από μέρους του ΡΙΚ, σημειώνει το ΑΚΕΛ, συμβαίνουν πιο συχνά όταν βρίσκεται συγκεκριμένο πρόσωπο στην αρχισυνταξία των Ειδήσεων. «Θα επαναλάβουμε ότι το ΡΙΚ ως δημόσια ραδιοτηλεόραση έχει ξεπεράσει κάθε όριο μεροληπτικής συμπεριφοράς έναντι του ΑΚΕΛ. Δεν είναι αρκετό να μας λέει κάθε φορά «συγνώμη λάθος».

Υπό το φως αυτής της στάσης του ΡΙΚ, το ΑΚΕΛ είναι υποχρεωμένο να μελετήσει συνολικά τη στάση του έναντι του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου και του Διοικητικού Συμβουλίου», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top