ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ - ΠΑΦΟΣ: 33χρονος αγνοείται εδώ και 3 μέρες - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ - ΠΑΦΟΣ: 33χρονος αγνοείται εδώ και 3 μέρες - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από την οικία του στην Πάφο, ο Vasile Ciprian Balan, 33 χρόνων, από Ρουμανία.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 33χρονος θεάθηκε για τελευταία φορά την περασμένη Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020, στην περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων – Coral Bay – στην επαρχία Πάφου, ενώ τις τελευταίες τρεις μέρες, παρά τις προσπάθειες των οικείων του, δεν στάθηκε δυνατό αυτοί να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.
 

Η αστυνομία με ανακοίνωση του παρακαλεί  οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.