Δρ.Κολιού: Δε θέλουμε να κλείσουμε υποστατικά και να πάμε βήματα πίσω - Ανησυχία για μερίδα πολιτών που δεν υπακούει

Δρ.Κολιού: Δε θέλουμε να κλείσουμε υποστατικά και να πάμε βήματα πίσω - Ανησυχία για μερίδα πολιτών που δεν υπακούει

Ανησυχεί η επιδημιολόγος, Δρ. Μαρία Κολιού για την χαλαρότητα κάποιων πολιτών. 

Μάλιστα οπως ανέφερε στο Τρίτο του ΡΙΚ, αρκετοί πολίτες συμμορφώνονται με τις οδηγίες, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που είναι αρκετά χαλαροί λες και ο ιος δεν υπάρχει.

Αυτη η μερίδα πολιτών ανησυχεί τους επιδημιολόγους, διότι μπορεί να είναι και η αιτία για να δημιουργηθούν μικροεστίες του ιου (κορωνοϊου) στο νησί.

Οπως η ίδια δήλωσε αν κάτι τέτοιο συμβεί τότε θα πρέπει να κλείσουν ξανά κάποια υποστατικά που με βαση τα νέα διατάγματα χαλάρωσης μέτρων επιτρέπονταν να λειτουργούν.

Σκοπός δεν είναι να πάμε βήματα πίσω αλλά να εξασφαλιστεί η προστασία και ασφάλεια των πολιτών, όπως σχολίασε η Δρ.Κολιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.