ΠΑΦΟΣ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Αισιόδοξα μηνύματα για το τριήμερο του κατακλυσμού - Ανοιχτά 3 ξενοδοχεία

ΠΑΦΟΣ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Αισιόδοξα μηνύματα για το τριήμερο του κατακλυσμού - Ανοιχτά 3 ξενοδοχεία

Αισιόδοξος ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης, για το τριήμερο του κατακλυσμού, καθώς οπως φαίνεται θα γεμίσουν τα ξενοδοχεία που θα είναι ανοιχτά.

Ένα ξενοδοχείο άνοιξε απο την πρώτη μέρα που είχε επιτραπεί με διάταγμα η λειτουργία ξενοδοχειακών μονάδων. Ωστόσο, αναμένεται να λειτουργήσουν ακόμη δυο για το τριήμερο του κατακλυσμού και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, στην πόλη της Πάφου.

Αρκετά ωστόσο είναι τα ξενοδοχεία που ακόμη δεν έχουν επαναλειτουργήσει ενώ κάποια ενδεχομένως να μην ανοίξουν καθόλου ανέφερε ο κ.Μιχαηλίδης. Παραμένει δηλαδή αμφίβολο το ποιά και πότε θα ανοίξουν.

Εντούτοις, το τριήμερο του κατακλυσμού φέρνει αισιοδοξία στην Πάφο αφου άρχισαν και νέες κρατήσεις αλλά και παλιές κρατήσεις από Κύπριους πολίτες δεν έχουν ακυρωθεί. Αυτό φυσικά χαρίζει μια νότα αισιοδοξίας και ανάσας αφού ο εσωτερικός τουρισμός θα βοηθήσει οικονομικά την περιοχή, μιας και οι Κύπριοι ψηφίζουν το ίδιο το νησί φέτος για διακοπές.

Να σημειωθεί ότι θα δημιουργηθούν ειδικά πακέτα για τους Κύπριους ώστε να μπορούν να έχουν κίνητρα για να κάνουν τις διακοπές τους εντός Κύπρου με οικονομικό τρόπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε σήμερα πως οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου, επισημαίνοντας ότι το Κρεμλίνο επιθυμεί την επίτευξη συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE