ΕΙΚΟΝΑ-ΣΟΚ: Βρέθηκε διαμελισμένο πτώμα γυναίκας σε πλαστικό ψυγείο!

ΕΙΚΟΝΑ-ΣΟΚ: Βρέθηκε διαμελισμένο πτώμα γυναίκας σε πλαστικό ψυγείο!

​Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στο Μεξικό, οι οποίοι βρήκαν διαμελισμένο και στοιβαγμένο σε ένα πλαστικό ψυγειάκι το πτώμα της Τζόσελιν Αλεχάντρα Νίνιο, μιας γυναίκας-εκτελεστή, μέλος του διαβόητου καρτέλ «Λα Φλάκα».

Οι εκτελεστές της -οι οποίοι φαίνεται να προέρχονται από αντίπαλο καρτέλ- δεν δίστασαν να ανεβάσουν την μακάβρια εικόνα στα social media, στην οποία φαίνονται τα μέλη της γυναίκας μέσα στον πάγο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους αντιπάλους τους για τον έλεγχο της περιοχής, και τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Η ταυτοποίηση έγινε με βάση το χέρι το οποίο φαίνεται και στην φωτογραφία που έχει επάνω χαραγμένο το τατουάζ με το όνομα «Νίνο» και αναφέρεται στο πραγματικό της όνομα.

Το πτώμα της βρέθηκε μαζί με ακόμα μιας γυναίκας και ενός άντρα, αγνώστων στοιχείων, στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, νότια του Μεξικού. 

Η Τζόσελιν με το ψευδώνυμο «Το Αδύνατο Κορίτσι», λειτουργούσε με το όνομα «Ρίο Μπράβο» και μάλιστα τον Ιανουάριο μια φωτογραφία της, στην οποία κρατούσε ένα όπλο και χαμογελούσε αθώα, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE