ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έριξε «άκυρο» σε Λίβερπουλ ο Ντεμπελέ!

Έριξε «άκυρο» σε Λίβερπουλ ο Ντεμπελέ!

Ο Κλοπ εισηγήθηκε την απόκτηση του Γάλλου, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν έχει καταφέρει να δείξει πως μπορεί να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της Μπαρτσελόνα. Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που έκανα πράγματα και θαύματα με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η οικονομική ζημιά που έχει επιφέρει στην Μπαρτσελόνα η πανδημία είναι τεράστια΄. Είναι δεδομένο πως οι Καταλανοί θα προχωρήσουν σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να ισορροπήσουν τα ταμεία τους.

Ο Ντεμπελέ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι προς παραχώρηση. Η μέτρια αγωνιστική του εικόνα και ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του, τον έχουν θέσει σε αυτήν την θέση. Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο, η Λίβερπουλ κατάθεσε πριν από λίγες μέρες επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γάλλου. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κλοπ έκανε προσφορά για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς.

Όμως ο ίδιος δεν… μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Ο Γάλλος θέλει να παραμείνει στην Βαρκελώνη και είπε όχι στην πρόταση της Λίβερπουλ.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Έριξε «άκυρο» σε Λίβερπουλ ο Ντεμπελέ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top