Μικροεπεισόδια στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα σε διαδήλωση για τη δολοφονία του Τζ. Φλόιντ

Μικροεπεισόδια στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα σε διαδήλωση για τη δολοφονία του Τζ. Φλόιντ

Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 3/6 στην Αθήνα μπροστά στην πρεσβεία των ΗΠΑ. 


Συγκεκριμένα, πολίτες που διαδήλωναν διαμαρτυρόμενοι για τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ, πέταξαν πέτρες και αντικείμενα στο κτίριο της πρεσβείας με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. 

Ομάδα των ΜΑΤ απάντησε με χρήση χημικών και η ένταση αποκλιμακώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ. 

Στην πορεία που διοργανώθηκε από συλλογικότητες και φορείς της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιρατσιστικές οργανώσεις συμμετείχαν περίπου πέντε χιλιάδες διαδηλωτές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE