Στο εδώλιο η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ Ελπίδα Κεραυνού - Οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου εντός του επόμενου 24ωρου

Στο εδώλιο η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ Ελπίδα Κεραυνού - Οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου εντός του επόμενου 24ωρου

Άναψε το πράσινο φως για την ποινική δίωξη της Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ Ελπίδα Κεραυνού.Κατηγορείται για οκτώ αδικήματα

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να καταχωρηθεί το κατηγορητήριο της Ελπίδας Κεραυνού στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Η Κεραυνού κατηγορείται για αδικήματα που προέκυψαν μετά από έλεγχο της Νομικής Υπηρεσίας.

Μετά από καταγγελία που έγινε, φαίνεται πως η ίδια παρενέβη μεταξύ Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2014 στο έργο επιτροπής αξιολόγησης που είχε λάβει οδηγίες να μελετήσει τις προαγωγές λεκτόρων του ΤΕΠΑΚ.

Συγκεκριμένα διερευνώνται εναντίον της 8 αδικήματα που αφορούν κατάχρηση εξουσίας, επηρεασμό αρμόδιας Αρχής, δόλο και κατάχρηση εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό, παραμέληση υπηρεσιακού καθήκοντος, πρόκληση εκτέλεσης εγγράφων με ψευδείς παραστάσεις, καταρτισμό εγγράφου χωρίς εξουσία, κυκλοφορία εγγράφου που καταρτίστηκε χωρίς εξουσία και συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Με τις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου 2026 να απέχουν μόλις τέσσερις μήνες, το πολιτικό σύστημα της Κύπρου εισέρχεται στην τελική ευθεία χωρίς σαφές κέντρο βάρους και χωρίς ξεκάθαρες σταθερές. Η εικόνα που διαμορφώνεται, δεν παραπέμπει σε μια κλασική προεκλογική περίοδο, αλλά σε μια φάση πολιτικής αναδιάταξης, όπου οι ρόλοι επαναπροσδιορίζονται και οι βεβαιότητες καταρρέουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE