Γιατρός του Λευκού Οίκου: Ο Τραμπ δεν διαπίστωσε παρενέργεια από την υδροξυχλωροκίνη

Γιατρός του Λευκού Οίκου: Ο Τραμπ δεν διαπίστωσε παρενέργεια από την υδροξυχλωροκίνη

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν διαπίστωσε καμιά παρενέργεια κατά τη διάρκεια της αγωγής δύο εβδομάδων με υδροξυχλωροκίνη που είχε αποφασίσει να λάβει για προληπτικούς λόγους κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο γιατρός του Λευκού Οίκου.

"Ο Πρόεδρος ολοκλήρωσε αυτή τη θεραπεία με ασφάλεια και χωρίς παρενέργειες", δήλωσε ο Δρ Σον Κόνλεϊ σε ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Προέδρου.

"Συνεχίζει να υποβάλλεται τακτικά σε τεστ για την Covid-19 και μέχρι σήμερα όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά", πρόσθεσε.

Η υδροξυχλωροκίνη που χορηγείται εδώ και πολλά χρόνια κατά της ελονοσίας, και της οποίας η δραστικότητα κατά της Covid-19 ουδέποτε αποδείχθηκε εντελώς, προκαλεί φορτισμένη συζήτηση.

Εδώ και μήνες, ο Ντόναλντ Τραμπ εκφράζει τον ενθουσιασμό του για την πιθανή δράση της υδροξυχλωροκίνης.

"Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα", δήλωσε τον Μάρτιο. "Η ίσως όχι", πρόσθετε ωστόσο.

Στη σύντομη σύνοψή του, ο δρ Κόνλεϊ διευκρίνισε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, 73 ετών, έχει ύψος 1,90 μ., ζυγίζει 110 κιλά και όσο αφορά την καρδιά του έχει 63 σφυγμούς το λεπτό.

"Τα δεδομένα δείχνουν ότι ο Πρόεδρος συνεχίζει να είναι σε καλή υγεία", συμπέρανε ο δρ Κόνλεϊ διευκρινίζοντας ότι έχει κάνει όλα τα εμβόλια που συνιστώνται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE