Στο Orange μέχρι τις 14:00

Στο Orange μέχρι τις 14:00

Εισιτήρια για το σημερινό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια θα υπάρχουν για τους γαλαζοκίτρινους φίλους μέχρι και τις 14:00 σύμφωνα με υπενθύμιση που δίδεται μέσω του επίσημου διαδικτυακού λογαριασμού facebook.

«Υπενθυμίζουμε ότι η προπώληση θα συνεχιστεί μέχρι τις 14:00 αποκλειστικά στο Orange shop. Σήμερα δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο. Η προπώληση είναι ελεύθερη για όλους τους φίλους της ομάδας μας» αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE