Πόρισμα – ΣΟΚ: Τόσοι οι νεκροί από κορωνοϊό μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Πόρισμα – ΣΟΚ: Τόσοι οι νεκροί από κορωνοϊό μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Νέο σοκαριστικό πόρισμα για τη μετάδοση του κορωνοϊού μέσω ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Αιτία για τον θάνατο περισσότερων από 37 ανθρώπων από κορωνοϊό φαίνεται πως έγινε το ντέρμπι του Μάντσεστερ, που διεξήχθη στις 8 Μαρτίου και βρήκε νικητές τους «κόκκινους διαβόλους» με 2-0.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσίευσε ο «Guardian» και διεξήχθη από την εταιρεία συμβούλων «Edge Health», το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Σίτι «ευθύνεται» για τον θάνατο τουλάχιστον 37 ανθρώπων στην Αγγλία από Covid-19.

Στο γήπεδο ήταν 76.000 φίλαθλοι και περίπου 35 ημέρες μετά ανακοινώθηκαν 40 θάνατοι ανθρώπων που φαίνεται πως είχαν «σχέση» με τον συγκεκριμένο αγώνα. Πρόκειται για άτομα που είχαν νοσηλευτεί με κορωνοϊό σε νοσοκομεία του Μάντσεστερ.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως αποκάλυψαν πριν από μερικές εβδομάδες οι «Sunday Times», μετά τον αγώνα του Champions League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που έγινε στις 11 Μαρτίου, τουλάχιστον 41 άτομα πέθαναν από κορωνοϊό.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Πόρισμα – ΣΟΚ: Τόσοι οι νεκροί από κορωνοϊό μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE