Σκέφτεται να προσφέρει συμβόλαιο στον Σισέ

Σκέφτεται να προσφέρει συμβόλαιο στον Σισέ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “France Football”, ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ντιζόν, Πεγκί Λουιντουλά σκέφτεται να προσφέρει συμβόλαιο στον Τζιμπρίλ Σισέ, o οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη δράση για να φτάσει τα 100 γκολ στη Ligue 1.

Το όνειρο του Τζιμπρίλ Σισέ να επιστρέψει στη δράση και να αγωνιστεί στη Ligue 1 δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα. Ο Γάλλος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει αποσυρθεί εδώ και δύο χρόνια, αλλά πρόσφατα εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί και πάλι σε μία ομάδα της Ligue 1 προκειμένου να φτάσει τα 100 γκολ στο πρωτάθλημα, αφού -μέχρι στιγμής- έχει 96.

Μάλιστα, είχε κάνει… νύξη στις Νιμ και Ντιζόν να ασχοληθούν με την περίπτωσή του, αλλά κάτι τέτοιο δεν φάνταζε και ιδιαίτερα πιθανό. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του “France Football”, τα δεδομένα έχουν αλλάξει τις τελευταίες ημέρες, αφού ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ντιζόν και πρώην συμπαίκτης του Σισέ στην εθνική Γαλλίας, Πεγκί Λουιντουλά έχει εκφραστεί θετικά για τον 38χρονο -πλέον- επιθετικό στον πρόεδρο της Ντιζόν, Ολιβιέ Ντελκούρ.

Από την πλευρά του, ο Ντελκούρ δεν είναι αρνητικός στην παρουσία ενός ποδοσφαιριστή με την προσωπικότητα του Σισέ στα αποδυτήρια, παρά το γεγονός πως είναι ανενεργός σχεδόν δύο χρόνια. Ωστόσο, θα πρέπει να φανεί και σε τι κατάσταση είναι, αλλά και τι θα ισχύσει στο οικονομικό κομμάτι. Τελευταία ομάδα του Σισέ ήταν η ελβετική Iβερντόν που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική, μετρώντας 24 γκολ σε 29 αγώνες.

Πηγή: Sport24.gr

The post Σκέφτεται να προσφέρει συμβόλαιο στον Σισέ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE