ΠΑΦΟΣ: Έβγαλε μαχαίρι μετά από τροχαίο- Μπήκε στο αυτοκίνητο, πάτησε γκάζι και καταζητείται ο 75χρονος

ΠΑΦΟΣ: Έβγαλε μαχαίρι μετά από τροχαίο- Μπήκε στο αυτοκίνητο, πάτησε γκάζι και καταζητείται ο 75χρονος

Υπόθεση μαχαιροφορίας μετά από τροχαίο, απειλής, κοινής επίθεσης , πρόκληση τροχαίου και εγκατάλειψης σκηνής μετά από τροχαίο, διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης 4/6 25χρονος οδηγούσε το όχημα του στον κύριο δρόμο Λεμόνας – Αμαργέτης με συνοδό την αρραβωνιαστικιά του επίσης Ε/κ 24 ετών. 

Σε κάποιο σημείο του δρόμου συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 75χρονος και αφού τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν ο 25χρονος ζήτησε από τον 75χρονο να παραμείνει στο μέρος μέχρι να κληθούν οι ασφάλειες για να αναλάβουν την υπόθεση.

Ο 75χρονος δεν συμφώνησε και ήθελε να εγκαταλείψει το μέρος. Ακολούθησε καυγάς όπου ο 75χρονος ανέσυρε μαχαίρι απείλησε τον 25χρονο .

Στην συνέχεια ο 75χρονος εισήλθε στο όχημα του, το οδήγησε αλόγιστα και επικίνδυνα εναντίον του ζεύγους και κατάφερε να εγκαταλείψει το μέρος. 

Εναντίον του 75χρονου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται για τα αδικήματα της αμελής και απερίσκεπτης πράξης, μαχαιροφορίας, απειλής, κοινής επίθεσης καθώς για πρόκληση τροχαίου και εγκατάλειψη σκηνής δυστυχήματος.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE