ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναμένουν Ράγιος στην πρόταση που έγινε – Πως έχει το σκηνικό για δικούς της παίκτες και το τριπλό «κτύπημα» που πλησιάζει

Αναμένουν Ράγιος στην πρόταση που έγινε – Πως έχει το σκηνικό για δικούς της παίκτες και το τριπλό «κτύπημα» που πλησιάζει

Μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής (05-06-2020) στον Sports 1 ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, αναφέρθηκε στο πως έχουν τα δεδομένα σε θέματα περιπτώσεων παικτών που είναι στην επικαιρότητα.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Αρχική τοποθέτηση: «Είναι ανοικτά αρκετά θέματα. Ο προγραμματισμός είναι σε πλήρη εξέλιξη, προπονητής και επιτροπή προγραμματισμού είναι σε συνεχή επικοινωνία με την διοίκηση. Δεν θα χρειαστεί να κάνουμε τόσες πολλές κινήσεις φέτος για να κλείσουμε το ρόστερ».

Για Ελουντού – Κορέια: «Έμειναν τα τυπικά για τους δυο, με τον Αμπαρτζουμιάν είμαστε σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες και χρειάζεται χρόνος για τη διαδικασία και να μπουν οι υπογραφές».

Για Εγγλέζου: «Ενημερώθηκε ότι είναι εκτός πλάνων και λύθηκε το συμβόλαιο. Τον ευχαριστούμε, ήταν επαγγελματίας αυτά τα δυο χρόνια».

Για Κατσαράβα-Ντούρις: «Πολλές φορές προκύπτουν διάφορα δημοσιεύματα αλλά είναι καλό να τα περνάμε από κόσκινο. Ντούρις και Κατσιαράβα όπως και για Οκριασβίλι που γράφτηκε, έχουν συμβόλαια. Αν θέλει κάποια ομάδα να αποκτήσει οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, πρέπει να κάνει πρόταση. Ο Κατσιαράβα είναι σε καλή ηλικία, διεθνής. Υπήρχε ενδιαφέρον και πέρσι αλλά δεν έγινε κάποια πρόταση».

Για Ράγιος αλλάζει κάτι, υπάρχει ενδεχόμενο νέας συνάντησης; «Ακούω κάποια πράγματα ωστόσο δεν θέλω να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία να συζητούμε».

Δείχνει μετανιωμένος ο ποδοσφαιριστής… «Είναι ένα θέμα στο οποίο δεν άλλαξε κάτι. Του έγινε μια πρόταση πριν λήξει το συμβόλαιο. Δεν απάντησε κάτι σε αυτή, ούτε είχαμε κάποια ενημέρωση από τον μάνατζερ του. Εφόσον διαφοροποιηθεί κάτι, τότε να το συζητήσουμε. Τώρα αυτό που επιθυμούμε είναι να μην συντηρείται το θέμα χωρίς κάποια εξέλιξη».

Δεν του έχετε κλειστή πόρτα έτσι; Περιμένετε απάντηση... «Όπως είπα υπάρχει πρόταση και εφόσον δεν υπάρχει εξέλιξη δεν θέλουμε να πούμε κάτι περισσότερο».

Είναι ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής και μπορεί να πάει σε όποια ομάδα θέλει… «Αυτό είναι ένα θέμα δικό του».

Διαβάστε επίσης: 

Ανακοίνωσε το… ΔΙΑΖΥΓΙΟ η «Κυρία»

The post Αναμένουν Ράγιος στην πρόταση που έγινε – Πως έχει το σκηνικό για δικούς της παίκτες και το τριπλό «κτύπημα» που πλησιάζει appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top