Ολομέλεια: Aποδέχθηκε να ψηφίσει κατεπείγον τους κανονισμούς του Υπουργείου Παιδείας

Ολομέλεια: Aποδέχθηκε να ψηφίσει κατεπείγον τους κανονισμούς του Υπουργείου Παιδείας

Η Ολομέλεια της Βουλής με 32 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον αποδέχθηκε να τοποθετηθεί και να ψηφίσει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος τους δύο τροποποιητικούς κανονισμούς που κατέθεσε το Υπουργείο Παιδείας και αφορούν λειτουργικές ρυθμίσεις σε προβλήματα που προέκυψαν μέσα από τις αποφάσεις για αντιμετώπιση της πανδημίας και το κλείσιμο των σχολείων.

Οι κανονισμοί, διαβιβάστηκαν στη Βουλή αργά το απόγευμα της Πέμπτης 04/06, και δεν είχαν παραληφθεί μέχρι την έναρξη της συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής από τους Βουλευτές, παρόλο που η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας συνήλθε σε πολύωρη συνεδρία πριν την έναρξη της συνεδρίας της Ολομέλειας.
 
Μεσούσης της συνεδρίας της Ολομέλειας, τα μέλη της Επιτροπής Παιδείας αποσύρθηκαν ώστε να συνεχίσουν τη συνεδρία της Επιτροπής Παιδείας.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE