Ολομέλεια: Aποδέχθηκε να ψηφίσει κατεπείγον τους κανονισμούς του Υπουργείου Παιδείας

Ολομέλεια: Aποδέχθηκε να ψηφίσει κατεπείγον τους κανονισμούς του Υπουργείου Παιδείας

Η Ολομέλεια της Βουλής με 32 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον αποδέχθηκε να τοποθετηθεί και να ψηφίσει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος τους δύο τροποποιητικούς κανονισμούς που κατέθεσε το Υπουργείο Παιδείας και αφορούν λειτουργικές ρυθμίσεις σε προβλήματα που προέκυψαν μέσα από τις αποφάσεις για αντιμετώπιση της πανδημίας και το κλείσιμο των σχολείων.

Οι κανονισμοί, διαβιβάστηκαν στη Βουλή αργά το απόγευμα της Πέμπτης 04/06, και δεν είχαν παραληφθεί μέχρι την έναρξη της συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής από τους Βουλευτές, παρόλο που η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας συνήλθε σε πολύωρη συνεδρία πριν την έναρξη της συνεδρίας της Ολομέλειας.
 
Μεσούσης της συνεδρίας της Ολομέλειας, τα μέλη της Επιτροπής Παιδείας αποσύρθηκαν ώστε να συνεχίσουν τη συνεδρία της Επιτροπής Παιδείας.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE