ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΛΕΙΣΤΕΣ όλες οι πόρτες που ΧΤΥΠΗΣΕ ο Ενσούε! Που ΑΛΛΟΥ προτάθηκε…

ΚΛΕΙΣΤΕΣ όλες οι πόρτες που ΧΤΥΠΗΣΕ ο Ενσούε! Που ΑΛΛΟΥ προτάθηκε…

Δίδουμε συνέχεια στο σίριαλ Εμίλιο Ενσούε. Είναι βάσιμες οι πληροφορίες ότι ο Ισπανός αμυντικός, χτύπησε την… πόρτα του επίσημου ΑΠΟΕΛ για να επιστρέψει μετά από 16 μήνες στον Αρχάγγελο.

Όμως, αυτό που μαθαίνει η ιστοσελίδα μας, είναι ότι η διοίκηση Πετρίδη, δεν συζητά το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά ο παίχτης τα γαλαζοκίτρινα χρώματα.

Ύστερα από το «θερμό επεισόδιο» που είχε με τον Πάολο Τραμετσάνι, το οποίο ουσιαστικά τον οδήγησε στην έξοδο τον Φεβρουάριο του 2019.

Επιπρόσθετες πληροφορίες φέρουν τον Εμίλιο Ενσούε, να αυτοπροτάθηκε πριν μερικές μέρες και σε άλλες δυο μεγάλες ομάδες, στην Ομόνοια και στην Ανόρθωση.

Όμως, ούτε από τις εν λόγω ομάδες, έδειξαν ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τον 30χρονο αμυντικό, ξέροντας ότι έχει συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια με τον Απόλλωνα. Όπως και ότι πρόκειται για παίχτη με ιδιόρρυθμο χαρακτήρα.

The post ΚΛΕΙΣΤΕΣ όλες οι πόρτες που ΧΤΥΠΗΣΕ ο Ενσούε! Που ΑΛΛΟΥ προτάθηκε… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top