Για να πείσεις πρέπει να έχεις πολιτικό πλάνο, αλλά και στρατιωτική ετοιμότητα - VIDEO

Για να πείσεις πρέπει να έχεις πολιτικό πλάνο, αλλά και στρατιωτική ετοιμότητα - VIDEO

Τα είχε όλα η εκπομπή Thema-τοφύλακας.  Αναλύσαμε τις δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Εθνικής Αμύνης σε σχέση με τις προκλήσεις από την Τουρκία και όχι μόνο.

Πήγαμε πίσω στο χρόνο και θυμηθήκαμε πώς είχε χειριστεί το θέμα του «Σισμίκ» κατά το 1987 ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.

Η εκπομπή, πάντως, ήταν «γεμάτη», καθώς αναλύθηκε όλη η επικαιρότητα, η οποία διανθιζόταν από σχόλια και άφθονο γέλιο.

Το ThemaOnline σε συνεργασία με το Vouli.TV παρουσιάζει και αναλύει καυτά ζητήματα της επικαιρότητας. Το καθημερινό μας ραντεβού είναι στις 16:00.

Οι τηλεθεατές και αναγνώστες μπορούν να στέλνουν τις ερωτήσεις τους χρησιμοποιώντας τον χώρο των σχολίων κάτω από την ανάρτηση στη σελίδα που έχουν στο facebook το ThemaOnline και το Vouli.TV.

Επιπλέον μπορούν να στέλνουν μήνυμα SMS στο τηλ της εκπομπής 96 898949.

Ζωντανά, Αποκλειστικά και σε Ανοικτή ζώνη από την τηλεόραση του Vouli.TV, στο στο Youtube και το Facebook.

Δείτε τη εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.