ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΠΑΡΑΞΕΝΟ με Πάμπο Χριστοδούλου – Θα καταφέρει αυτή τη φορά να… «σπάσει το ρόδι»;

Το ΠΑΡΑΞΕΝΟ με Πάμπο Χριστοδούλου – Θα καταφέρει αυτή τη φορά να… «σπάσει το ρόδι»;

Το… οξύμωρο με την περίπτωση του Πάμπου Χριστοδούλου που ανακοινώθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα, είναι το εξής.

Ενώ έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ένας ικανός προπονητής, από το 2010 και μετά που αποχώρησε από τη Δόξα Κατωκοπιάς στην οποία δούλεψε για μία τετραετία, σε καμία ομάδα δεν κατάφερε να μείνει περισσότερο από ένα χρόνο, με εξαίρεση τη θητεία του στην Εθνική Κύπρου!

Η αρχή έγινε τη σεζόν 2010-2011 όταν εργάστηκε στον Ολυμπιακό και αποχώρησε πριν τη λήξη της, υπογράφοντας στην ΑΕΛ, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του ιστορικού πρωταθλήματος το 2012 μετά από 44 ολόκληρα χρόνια και παρότι κατάφερε να οδηγήσει τη Λεμεσιανή ομάδα και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, απολύθηκε στα μισά του Α΄ γύρου της περιόδου 2012-2013!

Την ίδια σεζόν, προς το τέλος, υπέγραψε στην Ανόρθωση, αλλά έμεινε ελάχιστα…

Το 2014 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Κύπρου όπου έμεινε… κάτι λιγότερο από δύο χρόνια και παρότι το έργο του κρίθηκε επιτυχημένο, δεν ανανέωσε!

Τον Φεβρουάριο του 2016 επέστρεψε στην ΑΕΛ όπου έμεινε μέχρι τον Μάρτιο του 2017 και στη συνέχεια υπέγραψε στην Ομόνοια, αλλά όχι μόνο δεν κατάφερε να την επαναφέρει σε πρωταγωνιστική πορεία, αλλά δεν μπόρεσε καν να ολοκληρώσει τη σεζόν 2017-2018!

Τη φετινή περίοδο (2019-2020) ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού, όπου γενικά δεν τα πήγε άσχημα, αλλά δεν στέριωσε ούτε στον “Τακτακαλά” και πλέον, έχει ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα, έχοντας φορέσει τη φόρμα της Νέας Σαλαμίνας…

Μένει να δούμε αν αυτή τη φορά θα… “σπάσει το ρόδι”, κλείνοντας τουλάχιστον διετία στην ομάδα της Αμμοχώστου ή αν θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, αναζητώντας μετά από κάποιους μήνες, νέα επαγγελματική “πρόκληση”.

The post Το ΠΑΡΑΞΕΝΟ με Πάμπο Χριστοδούλου – Θα καταφέρει αυτή τη φορά να… «σπάσει το ρόδι»; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Όλο και περισσότεροι «κόβουν» το Netflix - Δεν θα πιστέψετε τον λόγο

• Άννα Βίσση: Η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα στη συναυλία της λίγες ώρες μετά τον θάνατό του

• Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του ΥΠΕΞ ο άτυχος Μηνάς - Θλίψη του Υπουργείου για το θάνατο του

• Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα του μετά από τροχαίο ο Μηνάς Χατζημιχαήλ

• Ανησυχία εθελοντικών ομάδων: «Πλέον φαντάζει αδύνατον να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όποιο έχει ανάγκη»

• «Εγκατάλειψη» σπιτιού: Πότε φεύγουν οι Κύπριοι από το πατρικό τους – Τι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης



LIVE: Νεκρός σε ισραηλινή επιδρομή διοικητής της Χεζμπολάχ - Έτοιμο να απαντήσει το Ιράν

LIVE: Νεκρός σε ισραηλινή επιδρομή διοικητής της Χεζμπολάχ - Έτοιμο να απαντήσει το Ιράν

Το θάνατο του διοικητή της Χεζμπολάχ στο χωριό Kafr Kila του νότιου Λιβάνου, Χάντερ Αλί Ταουίλ σε αεροπορική επιδρομή ανακοίνωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, την στιγμή που το Ιράν είναι έτοιμο να απαντήσει σε πιθανή ισραηλινή επίθεση, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top