ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τρεις οι τραυματίες της συμπλοκής στη Στασικράτους - Φέρεται να υπήρξε μεγάλος αριθμός εμπλεκομένων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τρεις οι τραυματίες της συμπλοκής στη Στασικράτους - Φέρεται να υπήρξε μεγάλος αριθμός εμπλεκομένων

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τραυματίες στην συμπλοκή της Στασικράτους είναι τρεις.

Αρμόδια πρόσωπα της Αστυνομίας δήλωσαν στο ThemaOnline ότι 3 άτομα πήγαν στο νοσοκομείο, με το ένα πρόσωπο να κρατείται για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους. Τα άλλα δύο πρόσωπα πήραν εξιτήριο αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στην συμπλοκή συμμετείχαν 2 ομάδες ανθρώπων, χωρίς να υπάρχει ακόμη ενημέρωση για τον ακριβές αριθμό. Παράλληλα, δεν υπάρχουν ακόμη επιβεβαιωμένες συλλήψεις προσώπων που ενεπλάκησαν στην συμπλοκή.

Σε σχέση με τον αριθμό των εμπλεκόμενων ατόμων, οι πρώτες μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για 45 άτομα, 30 άτομα στην μία ομάδα και 15 στην άλλη.

Παράλληλα, μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες επίσης, μιλούν για συμπλοκή που είχε να κάνει με οπαδικές διενέξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.