ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: 'Έκανα κομποσκοίνια για τους ομοφυλόφιλους όλου του κόσμου'

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: 'Έκανα κομποσκοίνια για τους ομοφυλόφιλους όλου του κόσμου'

Σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης προχώρησε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.

Μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σεξουαλικότητα, τον θυμώδη χαρακτήρα του, την ισότητα των φύλων, τους Τουρκοκύπριους και το πώς εντάσσονται σε μία συνολική διευθέτηση του Κυπριακού, αλλά και για τα μηνύματα που εισπράττει από τον κόσμο.

Αυτό που πραγματεύτηκε κυρίως ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, το οποίο προκαλεί και αντιδράσεις, είναι την προσέγγιση της Εκκλησίας σε σχέση με την συγκρότηση της σεξουαλικής ταυτότητας, του φύλου, της επιθυμίας κοκ.

Πράγματα τα οποία η κυπριακή κοινωνία θεωρεί «ταμπού», με την όλη δημόσια συζήτηση να περιορίζεται σε αμφότερες στερεοτυπικές αντιλήψεις.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Στις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να συζητηθεί τελικά το Κυπριακό στη βουλή, το οποίο έχει εγγράψει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς κάτω από το κεφάλαιο Δ.

BEST OF TOTHEMAONLINE