Να αποφύγουν την κίτρινη...

Να αποφύγουν την κίτρινη...

Ο «κίτρινος πυρετός» είναι κάτι που προβληματίζει τους προπονητές και τις ομάδες γενικότερα πόσο δε όταν βρίσκονται οι παίκτες ένα βήμα πριν τη συμμετοχή τους σε τελικό κυπέλλου όπου θα θέλουν να δώσουν το παρόν τους σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Ενόψει των σημερινών αναμετρήσεων ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου παρουσιάζουμε τους ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας που κινδυνεύουν με μη συμμετοχή τους στον τελικό κυπέλλου εάν δεχθούν την κίτρινη κάρτα.

Οι Μπεμπέ, Μεντί, Σαρδινέρο, Καλό από ΑΕΛ και οι Καταλά, Κολαούτι, Νέγκρι, Τομάς, Σκοπελίτης και Χαραλάμπους της ΑΕΚ, εάν αγωνιστούν θα αποφύγουν την κίτρινη κάρτα του Χρίστου Νικολαϊδη.

Οι Λιομπιανλίτζε, Ασίς, Σκέμπρι, Μουλαζίμης, Αντωνιάδης και Χριστοφίδης, εάν αγωνιστούν στο ντέρμπι αιωνίων του ΓΣΠ θα προσπαθήσουν να μην κιτρινιστούν από το Λεόντιο Τράττο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE