ΚΥΠΡΟΣ: Κλοπή διαμαντένιου μενταγιόν 7.000 ευρώ εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου -Το λάθος των ιδιοκτητών

ΚΥΠΡΟΣ: Κλοπή διαμαντένιου μενταγιόν 7.000 ευρώ εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου -Το λάθος των ιδιοκτητών

Υπόθεση κλοπής διαμαντένιου μενταγιόν από κατοικία στη Χλώρακα της Επαρχίας Πάφου διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Σάββατο (06/06) στις 18:20 καταγγέλθηκε ότι μεταξύ των ημερομηνιών 5 Ιουνίου προς 6 Ιουνίου κλάπηκε ένα μενταγιόν λευκόχρυσο με διαμάντι αξίας 7.000 ευρώ.

Τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. Διαπιστώθηκε ότι η είσοδος στην κατοικία επιτεύχθηκε από ανοικτό παράθυρο υπνοδωματίου που είχε ξεχαστεί από τους ιδιοκτήτες της κατοικίας.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου για τον εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE