ΚΥΠΡΟΣ: Έξι αυτοκίνητα στην καραμπόλα – Τους βγήκε η ψυχή με την ουρά 20 χλμ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έξι αυτοκίνητα στην καραμπόλα – Τους βγήκε η ψυχή με την ουρά 20 χλμ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανώδυνη η καραμπόλα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας στο ύψος της Κόσης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πέραν από υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από την εμπλοκή έξι οχημάτων στο τροχαίο, ο απολογισμός δεν περιλαμβάνει τραυματισμό κάποιου προσώπου.

Βέβαια, «τραυματική» είναι η εμπειρία για τους υπόλοιπους οδηγούς και δη τους ανυπόμονους, αφού σχηματίστηκε ουρά 20 χλμ.

Είναι ενδεικτικά τα πλάνα που παρουσιάζουμε από την έξοδο Λυμπιών, όπου τα αυτοκίνητα κινούνταν με ρυθμούς χελώνας.

Κάποιοι, πάντως, προτίμησαν να κατευθυνθούν για τις παραλίες της Λάρνακας παρακάμπτοντας την κίνηση χρησιμοποιώντας εξόδους (βλ. παλαιό δρόμο).

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.