ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για τους οικείους τους - Λείπουν από το σπίτι τους 2 ανήλικες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για τους οικείους τους - Λείπουν από το σπίτι τους 2 ανήλικες -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπουν από χθες Σάββατο (06/06) το απόγευμα από τον χώρο διαμονής τους στη Λεμεσό, η Άννα Μιχαήλ 17 ετών και η Merna Alnahar, 16 ετών από τη Συρία.

Η Μιχαήλ περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και σκουλαρίκι στη μύτη. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα.

Η Alnahar περιγράφεται ως ύψους 1.60μ περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, μα ξανθά μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή τους, φορούσε παντελόνι άσπρου χρώματος και άσπρη μπλούζα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805515 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE