Άνοδος των δεικτών στο αρχικό στάδιο των συναλλαγών στο χρηματιστήριο της Ιαπωνίας

Άνοδος των δεικτών στο αρχικό στάδιο των συναλλαγών στο χρηματιστήριο της Ιαπωνίας

Ανοδικές τάσεις επικρατούσαν λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου στο Τόκιο, με τους επενδυτές επηρεασμένους από την τροχιά της Γουόλ Στριτ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, καθώς η απρόσμενη αύξηση της απασχόλησης έδωσε τροφή σε ελπίδες πως επίκειται παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη μετά την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στις 09:15 (τοπική ώρα), ο δείκτης Nikkei κατέγραφε άνοδο 246,82 μονάδων (+1,08%), στις 23.110,55 μονάδες. Ο δείκτης Topix, ενδεικτικός της γενικής τάσης, κατέγραφε άνοδο 14,08 μονάδων (+0,87%), στις 1.626,56 μονάδες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE