Άνοδος των δεικτών στο αρχικό στάδιο των συναλλαγών στο χρηματιστήριο της Ιαπωνίας

Άνοδος των δεικτών στο αρχικό στάδιο των συναλλαγών στο χρηματιστήριο της Ιαπωνίας

Ανοδικές τάσεις επικρατούσαν λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου στο Τόκιο, με τους επενδυτές επηρεασμένους από την τροχιά της Γουόλ Στριτ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, καθώς η απρόσμενη αύξηση της απασχόλησης έδωσε τροφή σε ελπίδες πως επίκειται παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη μετά την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στις 09:15 (τοπική ώρα), ο δείκτης Nikkei κατέγραφε άνοδο 246,82 μονάδων (+1,08%), στις 23.110,55 μονάδες. Ο δείκτης Topix, ενδεικτικός της γενικής τάσης, κατέγραφε άνοδο 14,08 μονάδων (+0,87%), στις 1.626,56 μονάδες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΔΗΣΥ – Άλμα: «Ρητορική μίσους» καταγγέλλει η Πινδάρου

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΔΗΣΥ – Άλμα: «Ρητορική μίσους» καταγγέλλει η Πινδάρου

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, ο Δημοκρατικός Συναγερμός επανήλθε σήμερα στη δημόσια αντιπαράθεση με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατηγορώντας τον για «τοξικό και διχαστικό λόγο», που – σύμφωνα με το κόμμα – υπερβαίνει τα όρια της πολιτικής κριτικής και εγγίζει τα όρια της ρητορικής μίσους.

BEST OF TOTHEMAONLINE