ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ: Mέχρι και έξι χρόνια φυλάκιση για όσους ακυρώσουν παραγγελία φαγητού delivery

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ: Mέχρι και έξι χρόνια φυλάκιση για όσους ακυρώσουν παραγγελία φαγητού delivery

Πελάτες εστιατορίων στις Φιλιππίνες που ακυρώνουν παραγγελίες φαγητού delivery μπορεί να μπουν φυλακή για έξι χρόνια, σύμφωνα με δρακόντειους νόμους που κατατέθηκαν στη Βουλή την περασμένη βδομάδα, για προστασία των οδηγών delivery και των ιδιοκτητών εστιατορίων από επιτήδειους που προβαίνουν σε φάρσες.

Οι υπηρεσίες κατ οίκον παράδοσης φαγητού και άλλων προϊόντων από υπεραγορές έχουν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας και οι αρχές στις Φιλιππίνες θέλουν να περάσουν νομοθεσία για προστασία των διανομέων.

Οι διανομείς είναι ανεξάρτητη υπηρεσία από τα εστιατόρια και τις υπεραγορές και αναλαμβάνουν τη διανομή με κόστος έτσι οι επιτήδειοι που ακυρώνουν παραγγελίες ενώ ήδη ο διανομέας έχει καταβάλει το δικό του κόστος θα είναι αντιμέτωποι με φυλάκιση και άλλες χρηματικές ποινές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE