Ανακοίνωσε επέκταση συνεργασίας με τον διεθνή παίκτη – Μπαίνει σε… νυστέρι

Ανακοίνωσε επέκταση συνεργασίας με τον διεθνή παίκτη – Μπαίνει σε… νυστέρι

Το πρωί της Τρίτης (09-06-2020) το τμήμα πετόσφαιρας της Ανόρθωσης εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει: 

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου τμήμα πετόσφαιρας αντρών ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας για την σεζόν 2020 – 2021 με τον Vladimir Knezevic.

Ο Πετοσφαιριστής μας θα υποβληθεί σε επέμβαση λόγο ενός χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει και μετά από συννενόηση με τους Ιατρούς και Προπονητές θεωρήθηκε σωστό όπως ο Ιούνιος είναι ο καλύτερος μήνας. Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα είναι πανέτοιμος να ενταχθεί κανονικά και σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Knezevic γεννήθηκε στις 19/07/1984 και έχει ύψος 1,98cm . Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού μπλόκερ και είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εύχεται στον Vladimir Knezevic κάθε επιτυχία».

The post Ανακοίνωσε επέκταση συνεργασίας με τον διεθνή παίκτη – Μπαίνει σε… νυστέρι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE