Ανακοίνωση σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ για τους υπευθύνους γυμναστηρίων

Ανακοίνωση σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ για τους υπευθύνους γυμναστηρίων

Ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί της 09ης Ιουνίου 2020 ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αναφορικά με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν μέσω του διατάγματος (ΚΔΠ 254/2020), ημερομηνίας 05/06/2020, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, διευκρινίζει ότι από τις 06.00 π.μ. της 13ης Ιουνίου 2020 επιτρέπεται η λειτουργία των γυμναστηρίων, σύμφωνα με τα μέτρα προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του COVID-19 για τους υπευθύνους γυμναστηρίων (https://www.pio.gov.cy/coronavirus/pdf/erg42.pdf), ημερομηνίας 06/06/2020.

Τα μέτρα τα οποία περιλαμβάνονται στο σχετικό πρωτόκολλο θα πρέπει να ακολουθούνται αυστηρά. Τονίζεται ότι, παράβαση των όρων των διαταγμάτων και των σχετικών πρωτοκόλλων συνιστά ποινικό αδίκημα και η αστυνομία θα επιλαμβάνεται των σχετικών καταγγελιών. Εν πάση περιπτώσει, ο έλεγχος από τον ΚΟΑ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τους νενομισμένους αστυνομικούς ελέγχους».

The post Ανακοίνωση σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ για τους υπευθύνους γυμναστηρίων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.