Κούσιος για οδοφράγματα: «Δεν θα μείνουμε απαθείς, ο Πρόεδρος θα λάβει αποφάσεις ανάλογα με εξελίξεις»

Κούσιος για οδοφράγματα: «Δεν θα μείνουμε απαθείς, ο Πρόεδρος θα λάβει αποφάσεις ανάλογα με εξελίξεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, παρακολουθεί τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το θέμα των οδοφραγμάτων και θα λάβει τις αποφάσεις του ανάλογα με αυτές, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

Δεν θα μείνουμε απαθείς. Ο Πρόεδρος προβληματίζεται, παρακολουθεί  τις εξελίξεις και θα λάβει τις αποφάσεις του ανάλογα με αυτές, είπε ο κ. Κούσιος.
 
Σημείωσε ακόμη πως δεν είχαν μέχρι στιγμής ενημέρωση για το θέμα των 30 περίπου ατόμων για τα οποία σύμφωνα με τον Κουντρέτ Οζερσάι έγινε διευθέτηση για να μπορέσουν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές.
 
Υπενθυμίζεται πως μικρή ομάδα Τουρκοκυπρίων, που εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές, πέρασαν νωρίς το πρωί της Τρίτης από τα οδοφράγματα Αγίου Δομετίου, Περγάμου/Στροβιλιών, για να προσέλθουν στην εργασία τους έπειτα από σχεδόν 3 μήνες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE