Κούσιος για οδοφράγματα: «Δεν θα μείνουμε απαθείς, ο Πρόεδρος θα λάβει αποφάσεις ανάλογα με εξελίξεις»

Κούσιος για οδοφράγματα: «Δεν θα μείνουμε απαθείς, ο Πρόεδρος θα λάβει αποφάσεις ανάλογα με εξελίξεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, παρακολουθεί τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το θέμα των οδοφραγμάτων και θα λάβει τις αποφάσεις του ανάλογα με αυτές, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

Δεν θα μείνουμε απαθείς. Ο Πρόεδρος προβληματίζεται, παρακολουθεί  τις εξελίξεις και θα λάβει τις αποφάσεις του ανάλογα με αυτές, είπε ο κ. Κούσιος.
 
Σημείωσε ακόμη πως δεν είχαν μέχρι στιγμής ενημέρωση για το θέμα των 30 περίπου ατόμων για τα οποία σύμφωνα με τον Κουντρέτ Οζερσάι έγινε διευθέτηση για να μπορέσουν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές.
 
Υπενθυμίζεται πως μικρή ομάδα Τουρκοκυπρίων, που εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές, πέρασαν νωρίς το πρωί της Τρίτης από τα οδοφράγματα Αγίου Δομετίου, Περγάμου/Στροβιλιών, για να προσέλθουν στην εργασία τους έπειτα από σχεδόν 3 μήνες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE