Νικήτας Κυριάκου: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά του - H μεγάλη ομοιότητα με τον γιο του

Νικήτας Κυριάκου: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά του - H μεγάλη ομοιότητα με τον γιο του

Πρόκειται για ένα δημοσιογράφο, ο οποίος εδώ και χρόνια βρίσκεται στο «τιμόνι» καθημερινών ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.

Ο λόγος για τον παρουσιαστή της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, Νικήτα Κυριάκου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα συμπαθείς στο ευρύ κοινό.

Ο ίδιος εκμεταλλευόμενος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος απόλαυσε όμορφες οικογενειακές στιγμές με τη σύζυγό του Φρόσω και τα δίδυμα παιδιά του.

Διαβάστε περισσότερα στο chnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE