ΚΥΠΡΟΣ: Ξεσπούν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών για την καταστροφή κεραίων- 'Παράνομο και απαράδεκτο φαινόμενο'

ΚΥΠΡΟΣ: Ξεσπούν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών για την καταστροφή κεραίων- 'Παράνομο και απαράδεκτο φαινόμενο'

Όλοι οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι της Κύπρου καλούν από κοινού τις αρμόδιες αρχές για λήψη άμεσων μέτρων αντιμετώπισης της συστηματικής καταστροφής τηλεπικοινωνιακών υποδομών.

 
Σε κοινή ανακοίνωση τους οι Πάροχοι Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών Κύπρου: Cyta, Epic, PrimeTel, Cablenet αναφέρουν ότι για τέταρτη φορά σε διάστημα τριών  μηνών, εξοπλισμός κινητής τηλεφωνίας που είναι εγκατεστημένος σε υποδομή που χρησιμοποιείται από όλους τους παρόχους, αυτή τη φορά στην κοινότητα Παλώδιας στη Λεμεσό  και εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες, έγινε στόχος εμπρηστών.
 
«Το παράνομο, απαράδεκτο και αντικοινωνικό φαινόμενο της καταστροφής τηλεπικοινωνιακών υποδομών υπονομεύει την καθημερινή ομαλή διαβίωση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων: την επικοινωνία τους, την εργασία τους και την ασφάλειά τους. Παράλληλα, βλάπτει την οικονομία της χώρας σε μια κρίσιμη περίοδο, κατά την οποία όλοι εργαζόμαστε για την ανάκαμψή της», προσθέτουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.