Ήρθε στην Ομόνοια λόγω «κατάρας» και τώρα είναι… πρώτο όνομα!

Ήρθε στην Ομόνοια λόγω «κατάρας» και τώρα είναι… πρώτο όνομα!

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φαμπιανό μέχρι το 2022.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ήρθε στην ομάδα λόγω της «κατάρας» που βρήκε τους πράσινους φέτος, μετά τους τραυματισμούς των Παναγή και Ουζόχο.

Γρήγορα ξεχώρισε και έγινε η πρώτη και βασική επιλογή κάτω από τα γκολπόστ. Καθιερώθηκε στην Ομόνοια, ωστόσο ήρθε ο τραυματισμός που τον κράτησε εκτός.

Παρόλα αυτά, το κακό μαντάτο, δεν ήταν ικανό να τον αφήσει να μην υπογράψει με το τριφύλλι, αφού πίστεψαν στον Βραζιλιάνο οι υπεύθυνοι της ομάδας, και έτσι ο Φαμπιάνο, μπορεί να χαρακτηριστεί ως «λίρα εκατόν» για την Ομόνοια.

Α.Χ. 

The post Ήρθε στην Ομόνοια λόγω «κατάρας» και τώρα είναι… πρώτο όνομα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE