Εκστρατεία συλλογής ειδών για πρόφυγες 'Πουρνάρα' από το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Εκστρατεία συλλογής ειδών για πρόφυγες 'Πουρνάρα' από το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς,  εξαγγέλλει εκστρατεία συλλογής ειδών προσωπικής υγιεινής για  τους Πρόσφυγες στο Χώρο Προσωρινής Υποδοχής Πουρνάρα, στην Κοκκινοτριμιθιά  που ξεκινά στις 10 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι 18 Ιουνίου 2020. Τα προϊόντα θα συλλέγονται στο οίκημα της ΠΕΟ στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση στο χώρο διαμένουν οι 700 πρόσφυγες, κυρίως σε αντίσκηνα, που  εκτός των άλλων αναγκών, έχουν ανάγκη για είδη προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, σαπούνια, κρεμοσάπουνα,  οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτί υγείας, δροσομάντηλα, σερβιέττες, αποσμητικά, χαρτομάντηλα, σκόνες πλυσίματος κ.α.
 
Περαιτέρω το Δίκτυο καλεί όλους και όλες όπως συνεισφέρουν στη συλλογή των πιο πάνω προϊόντων για να συμβάλουμε έστω και στο ελάχιστο σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων αυτών.
 
Τέλος αναφέρεται ότι οι διαμένοντες στο χώρο έχουν αιτηθεί άσυλο και εδώ και 4 μήνες περίπου, λόγω των περιοριστικών μέτρων του Covid-19  και κάποιων περιστατικών ψώρας που έχουν παρουσιαστεί, τους έχει απαγορευτεί οποιαδήποτε έξοδος τους από το χώρο ο οποίος έχει κηρυχθεί μολυσμένος.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE