Master Chef: Αποχώρησαν Μάρλεν και Διονύσης – «Ξεκινούν οι ημιτελικοί κι όποιος αντέξει», είπε ο Κοντιζάς – VIDEO

Master Chef: Αποχώρησαν Μάρλεν και Διονύσης – «Ξεκινούν οι ημιτελικοί  κι όποιος αντέξει», είπε ο Κοντιζάς – VIDEO

Κάποιοι έστειλαν την αίτηση στο Master Chef πιστεύοντας ότι δεν θα χτυπήσει καν το τηλέφωνό τους. Άλλοι ξεκίνησαν με το όνειρο να περάσουν στις audition, άλλοι να πάρουν ποδιά, μερικοί ότι θα μπουν στο σπίτι, κάποιοι θεωρούν ότι είναι για δεκάδα και ελάχιστοι ότι θα φτάσουν τελική πεντάδα.

Η σημερινή μέρα απέδειξε, σε όσους παρακολουθούν το MasterChef, πως ότι και αν σκέφτονται οι φιλόδοξοι μάγειρες του διαγωνισμού, η πορεία τους μέσα στο παιχνίδι θα τους φανερώσει ένα σωρό διαφορετικούς δρόμους, από εκείνους που σκέφτονταν ότι θα ακολουθήσουν.

Για τον Σταύρο Γεωργίου, τη Μάρλεν Γρυντάκη και τον Διονύση Πρόιο, η μέρα εξελίχθηκε σε έναν ιλιγγιώδη αγώνα μαγειρικής. Τίποτα δεν ήθελαν να αφήσουν στην τύχη οι τρεις Μέντορες, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ακόμα και αν αυτό τους στοιχίσει και μείνουν χωρίς κανένα διαγωνιζόμενο, που να φέρει το Pin τους μέχρι την τελική 3άδα.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE